Onze Kaart

Onze menukaart bestaat uit een ruime selectie van kleine gerechtjes.
Het is de bedoeling dat u zelf een menu samenstelt. We serveren de gerechten in de volgorde die u kiest.
Alle gerechtjes kosten € 8,50
U kunt zich ook laten verrassen door ons wekelijks wisselend 5 gangen amuse menu.
Een amuse menu is alleen per tafel te bestellen.
5 gangen amuse menu € 28,50 p.p.
Heeft u een allergie?  Meld het ons!

Reserveren

Gerechten

Brood met boter en kruidenmayonaise € 3,75

BRUSCHETTA MET GEBAKKEN CHAMPIGNONS EN MOSTERDDRESSING

BITTERBALLEN VAN GEITENKAAS EN PESTO MAYONAISE

LITTLE GEM SALADE MET EEN GEPOCHEERD EITJE, PARMEZAAN EN PIJNBOOMPITTEN

TATAKI VAN ZALM MET WAKAME, SESAM EN SOYA

CEVICHE VAN KABELJAUW MET DRESSING VAN LIMOEN EN GROENE APPEL

IN TOMAAT GEMARINEERDE GAMBA’S MET QUACEMOLE EN COCKTAILSAUS

CARPACCIO VAN HERT MET GEROOKTE OESTERZWAMMEN EN BIETENSALADE

RILETTE VAN EENDENPOOT MET COURNICHONS EN KNOFLOOK CROSTINI’S

UIENSOEP MET GRYERE CROUTON

KAASFONDUE MET RAUWKOST EN STOKBROOD

CURRY VAN KIKKERERWTEN MET PAPPADUM EN PANDANRIJST

LASAGNA VAN AUBERGINE EN GEPOFTE PAPARIKA MET PITTIGE TOMATENSAUS

GEBAKKEN MAKREEL IKAN BALI, MET MIHOEN EN WASABI KROEPOEK

KABELJAUWRUG FILET MET SPINAZIE EN WITTE WIJN SAUS

STOOFPOTJE VAN WILD ZWIJN MET AARDAPPELGRATIN

LOEMPIA GEVULD MET KIP TAUGE EN KOOL MET PINDASAUS

SUPREME VAN FAZANT MET ZUURKOOLSTAMPPOTJE EN MOSTERDSAUS

GEGRILDE ENTRECOTE MET KRUIDENBOTER EN DIKKE FRIET

Reserveren

Dessert

CREME BRULEE VAN TONKABONEN MET VANILLE IJS

GECARAMELISEERDE APPEL MET VANILLESAUS EN KROKANTE NOTEN

TIRAMISU VAN LIMONCELLO MET LIMOENIJS

CHOCOLADE TAARTJE MET SINAASAPPELCOMPÔTE

KAASPLANKJE MET 3 KAZEN EN KLETZENBROOD

Reserveren