Onze Kaart

Onze menukaart bestaat uit een ruime selectie van kleine gerechtjes.
Het is de bedoeling dat u zelf een menu samenstelt. We serveren de gerechten in de volgorde die u kiest.
Alle gerechtjes kosten € 8,50
U kunt zich ook laten verrassen door ons wekelijks wisselend 5 gangen amuse menu.
Een amuse menu is alleen per tafel te bestellen.
5 gangen amuse menu € 28,50 p.p.
Heeft u een allergie?  Meld het ons!

Reserveren

Gerechten

Brood met boter en kruidenmayonaise € 3,75

SALADE VAN GROENE ASPERGES MET BRIE CROSTINI’S

‘NASISCHIJFJE’ VAN ROQUEFORT RISOTTO MET TOMATENSALSA

CHAMPIGNONS GEFRITUURD IN BIERBESLAG MET EEN DIP VAN PIKANTE MAYONAISE

TATAKI VAN ZALM MET WAKAME, SESAM EN SOYA

TIMBAALTJE VAN RIVIERKREEFT EN GUACEMOLE MET EEN HARICOTS VERTS SALADE

3 STUKS FINES CLAIRES

HERFSTSALADE MET HUISGEMAAKTE PASTRAMI EN CREME VAN AUBERGINE

CHARCUTERIE VAN KALFSFRICANDEAU MET ZUURKOOLSALADE EN PICCALILLY

MOSTERDSOEP GEGRATINEERD MET EMMENTAHLER KAAS

KAASFONDUE MET RAUWKOST EN BROODCROUTONS

CURRY VAN POMPOENEN SJALOTTEN MET PANDANRIJST

EMPENADA GEVULD MET KIKKERERWTEN OP VENKELSALADE

RAGOUT VAN BOSPADDESTOELEN MET GEBAKKEN COQUILLE

RISOTTO VAN SCHAALDIEREN MET GEBAKKEN GAMBA’S

’SLAVINK’ GEHAKT OMWIKKELD MET SPEK EN GEVULD MET ZUURKOOL MET KNOLSELDERIJPUREE EN MOSTERDSAUS

LOEMPIA GEVULD MET KIP TAUGE EN KOOL MET PINDASAUS

RUNDERSUKADE MET GEBAKKEN SPRUITJES EN RODE WIJN JUS

FILET VAN HERT MET RODE KOOL, APPELCOMPOTE EN AMANDELAARDAPPELTJES

Reserveren

Dessert

CREME BRULEE VAN VANILLE

STRUDEL VAN PEER EN ROZIJNEN MET VANILLEIJS

CHOCOLADEMOUSSE MET KLETSKOPPEN VAN FRAMBOOS EN AMANDELKROKANT

CHEESECAKE MET BODEM VAN OREO EN LEMONCURD

KAASPLANKJE MET 3 KAZEN EN KLETZENBROOD

Reserveren